Quantcast

ČT3 zopakuje revue Dva z jednoho města

| redakce | tisk

Na televizní obrazovky se vracejí oblíbené starší seriály, hudební a soutěžní pořady, které vyrobila Československá a Česká televize. Větší prostor ve vysílání získaly nyní zejména díky dočasnému kanálu ČT3.

Některé úspěšné starší seriály či hudební pořady reprízuje Česká televize vcelku pravidelně. A vždy s velkým úspěchem. Jiné pořady ČT neopakovala mnoho let. Do této skupiny patří například velký revuální hudební a soutěžní pořad Dva z jednoho města. Šlo o jeden z tehdy oblíbených pořadů tehdejší ČST, který k televizním přijímačům přilákal miliony diváků.

Dva týmy složené z osobností kulturního a společenského života soutěžily v různých sportovních disciplínách. Cílem bylo diváky především bavit sportovními výkony ale i hudebními vystoupeními. Pořad natáčela ČST vždy v jednom vybraném městě Československa. Průvodcem večera byl herec Josef Dvořák.

Díky ČT3 mohou diváci zavzpomínat na tehdejší atmosféru, která panovala během pořadu Dva z jednoho města. Pro mladší ročníky to bude příležitost poznat tehdejší zábavu.

V 16. týdnu uvede ČT čtyři reprízy pořadu. V úterý 14.4.2020 v 9:50 revue z Plzně (1984), o den později v 9:55 hodin z Brna (1986), ve čtvrtek v 9:50 hodin z Karlových Varů (1984) a v pátek v 10:05 hodin z Českých Budějovic (1984). Reprízy dalších dílů zatím nejsou v plánu.





Reklama




Vybrané články