Quantcast

Telly na 3 měsíce zdarma k nové televizi Philips

| redakce | tisk

Zákazníci, kteří si v následujících týdnech koupí chytrou televizi značky Philips s operačním systémem Android TV, získají od televizního operátora Telly připojení k internetové televizi na 3 měsíce zdarma.

K dispozici dostanou programový balíček Telly Velký se 129 televizními kanály. Telly je rovněž výbornou možností, jak jednoduše vyřešit přechod na DVB-T2.

Společná prodejní akce Telly a TP Vision, výrobce televizorů Philips, umožní divákům vyzkoušet novou televizi ve spojení s moderním příjmem televizního signálu prostřednictvím internetového připojení. Telly má pro Android TV vlastní aplikaci, kterou je možné jednoduše stáhnout z obchodu Google Play v televizi a za chvilku sledovat programy Telly.

K výhodám Telly patří široká nabídka televizních programů pro celou rodinu s filmy, dokumenty, dětskými pořady. Sportovní fanoušci vyhledávají Telly pro stanice Premier Sport nebo DIGI Sport, Eurosport, Nova Sport a další s atraktivním sportovním obsahem.

Internetová Telly nabízí ve Velkém balíčku 74 programů v HD, a tak si majitelé nové televize Philips hned ověří vysokou kvalitu obrazu,“ říká Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. „K Telly samozřejmě patří nové funkce, které přicházejí s internetovou televizí. Oblíbený je týdenní archiv pořadů a také přeskakování reklam a obecně posun v programu mají diváci rádi,“ doplňuje Jan Schöppel.

Prodejní akce Phlilips - Telly již běží a platí do 19. 7. pro modelové řady televizorů Philips 2018, 2019 a 2020 se systémem Android TV. Po zakoupení televizoru u vybraného prodejce, který se akce účastní, se stačí zaregistrovat na adrese www.televizedoma.cz do týdne od nákupu TV. Zákazník poté obratem obdrží instrukce, jak se přihlásit ke službě Telly na stránce telly.cz/philips/.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články