Quantcast

Česká verze Power TV může přijít o terestrickou licenci

| redakce | tisk

Česká mutace hudební televize Power TV může přijít o licenci pro regionální vysílání šířeného prostřednictvím pozemních vysílačů. Regulátor RTTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) zahájil s provozovatel správní řízení.

RRTV zahájila s provozovatelem Power TV, společností MWE Networks International, správní řízení o odnětí terestrické licence, která byla provozovateli udělena 17. července 2018.

Power TV
▲ Power TV

Důvodem k zahájení řízení a možnému odejmutí licence je skutečnost, že provozovatel nevysílal přes pozemní vysílače déle než 30 dnů. Rada stanovila lhůtu k vyjádření do 15 dnů od doručení oznámení o zahájení řízení.

Na stejném zasedání RRTV, dne 16. června 2020, regulátor žádá od společnosti MWE Networks International o podání vysvětlení ve věci možného neoprávněného provozování televizního vysílání programu Power TV prostřednictvím kabelových systémů a zvláštních přenosových systémů (internetu). I v tomto případě regulátor stanovil lhůtu 15 dní na podání vysvětlení ode dne doručení této žádosti.





Reklama




Vybrané články