Quantcast

Bundesliga od sezóny 2021 i zdarma na Sat.1 a Sport1

| redakce | tisk

Některé zápasy z německé fotbalové Bundesligy a druhé Bundesligy uvidí diváci od nové sezóny 2021 i na bezplatných programech. Německý komerční kanál Sat.1, provozovatele ProSiebenSat.1, bude jako jediný vysílat bezplatně přenosy z Bundesligy.

Balíček práv zahrnuje zahajovací zápas a Superpohár, zápas před a po zimní pauze a začátek druhé Bundesligy a utkání pro sestup z 1. a 2. Bundesligy. Získaný balíček vysílacích práv je platný pro čtyři sezóny.

Vedle lineárního kanálu Sat.1 budou zápasy šířeny souběžně na portálech ran.de, sat1.de a v aplikacích Ran a Sat.1 a stejně tak v rámci livestreamu Sat.1 na Joyn.

Fotbalem nebude žít jenom Sat.1. Německá sportovní stanice Sport1 (dříve DSF) bude od nové sezóny 2021 vysílat každou sezónu 33 utkání ze druhé Bundesligy. Balíček práv zahrnuje přenosy z 2. Bundesligy v novém výkopovém čase v sobotu večer ve 20:30 hodin (dříve v pondělí ve 20:30). Dohoda s DFL (Německá fotbalová asociace) platí 4 sezóny a přenosy může provozovatel vysílat vedle lineárního programu Sport1 také na webu Sport1.de a v aplikaci SPORT1.

2. Bundesliga se již vysílala od roku 1993 do roku 2017 na německé stanici SPORT1 (do roku 2010 pod názvem DSF - Deutsches SportFernsehen).





Reklama




Vybrané články