Quantcast

Sky Arts - umění bude pro všechny FTA

| redakce | tisk

Operátor placené televize Sky UK chystá změnu ve své programové nabídce. Sky Arts, jediný britský kanál věnovaný umění a kultuře, bude v září tohoto roku dostupný pro všechny. Cílem stanice je zlepšit přístup k umění a podpořit kulturní sektor.

S novým zaměřením na poskytování umění více lidem, Sky Arts se pustí do ambiciózního programu aktivit na podporu umění a umělců. Vysílání bude dostupné bez jakýchkoliv poplatků pro diváky po celé Británii v rámci pozemní televize Freeview. V současnosti není známo, zda tento program bude dostupný FTA i na satelitu v rámci služby Sky UK a Freesat.

Sky Arts (foto: Sky)
▲ Sky Arts (foto: Sky)

Sky Arts bude přinášet novou řadu původních pořadů a posílené a prohloubené partnerství s umělci a uměleckými organizacemi, kterým poskytne platformu pro tvorbu a prezentaci jejich práce.

Lineární kanál Sky Arts bude dostupný zdarma pro všechny. Rozšířená knihovna uměleckého obsahu Sky Arts On Demand, s více než 2 tisíci hodinami pořadů, zůstane exkluzivně dostupná pro zákazníky Sky UK a NOW TV Entertainment Pass.





Reklama




Vybrané články