Quantcast

CNN Prima NEWS mění vedení

| redakce | tisk

Do čela CNN Prima NEWS se od 1. září 2020 postaví Pavel Štrunc. Jeho zástupcem bude Tomáš Večeřa, dosavadní vedoucí online sekce CNN Prima NEWS. Z vedení odcházejí Petra Benešová a Eliška Čeřovská.

Pavel Štrunc je uznávaný novinář s bohatou zkušeností v televizním i online zpravodajství. Online sekce pod vedením Tomáše Večeři dosaženými výsledky výrazně převyšuje naše původní cíle,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Pavel Štrunc, nový šéfredaktor CNN Prima NEWS
▲ Pavel Štrunc, nový šéfredaktor CNN Prima NEWS

Chtěl bych také poděkovat odcházejícím Petře a Elišce za obrovské množství práce při uvedení televizní části CNN Prima NEWS. Jednalo se o nelehké období, navíc ovlivněné koronavirovou pandemií, která bohužel v důsledku posunula i termín samotného startu projektu,“ dodává Marek Singer.

Tomáš Večeřa, zástupce šéfredaktora CNN Prima NEWS
▲ Tomáš Večeřa, zástupce šéfredaktora CNN Prima NEWS

Mým cílem je intenzivnější propojení televizní a online části zpravodajské platformy, větší centralizace a zjednodušení způsobu řízení redakce,“ doplňuje Pavel Štrunc, nový šéfredaktor CNN Prima NEWS.

Zpravodajská platforma CNN Prima NEWS byla oficiálně spuštěna 3. května letošního roku. Její průměrný share byl za první tři měsíce vysílání 0,35 % v CS 15+. Provozovatel stanice by chtěl dosáhnout 1,5% share do roka od zahájení vysílání.





Reklama




Vybrané články