Quantcast

Vu+ Duo 4K SE - chystaná vylepšená verze populárního boxu

| redakce | tisk

Na trhu se brzy objeví vylepšená verze populárního multimediálního set top boxu Vu+ Duo 4K. Novinka nese označení Vu+ Duo 4K SE (SE v názvu označuje second edition - druhá edice).

Nový 4K model přístroje bude mít dva sloty pro plug&play DVB-S2X FBC Twin/DVB-T2 dual/DVB-C FBC tunery. Srdcem přijímače bude čtyřjádrový procesor ARM o taktu 4x1.500 MHz. Bude mít velkou paměť 4 GB Flash a 3 GM RAM.

Vu+ Duo 4K SE, přední panel (foto: AB-Com)
▲ Vu+ Duo 4K SE, přední panel (foto: AB-Com)

Z dalšího vybavení jmenujme Bluetooth 4.1 (pro sluchátka či dálkové ovládání), vstup a výstup HDMI verze 2.0, gigabitovou LAN, duální WiFi (2,4 / 5 GHz), 1x USB 2.0 (přední panel), 2x USB 3.0 (zadní panel), optický digitální výstup zvuku S/PDIF. Přijímač má jednu čtečku karet a 2 sloty pro externí moduly. Na předním panelu se nachází 3,5 palcový TFT LCD displej pro Mini TV.

Vu+ Duo 4K SE, zadní panel (foto: AB-Com)
▲ Vu+ Duo 4K SE, zadní panel (foto: AB-Com)

Novinka bude fungovat s populárním operačním systémem Enigma2 (E2), která nabízí další široké využití, včetně propracovaného EPG, možnosti změny vzhledu (skinu), rychlé přepínání programů a možnost příjmu programů v MPEG-2, MPEG-4, HEVC až do rozlišení 4K.





Reklama




Vybrané články