Quantcast

ČT3 bude vysílat Události, přinese i automatické reprízy

| redakce | tisk

Česká televize chystá rozšíření vysílacího času ČT3. K prvnímu zvýšení vysílacích hodin dojde v poslední listopadové pondělí, kdy bude Trojka zahajovat vysílání ve všední dny již minutu před šestou hodinou ranní.

ČT3 bude od 30. listopadu 2020 vysílat od 5:59 hodin. Společně s ČT2 divákům nabídne Dobré ráno. V půl deváté bude na ČT3 pokračovat startovací dávka pohody pro dříve narozené "Dobré ráno plus".

Na další rozšíření vysílání ČT3 si budou muset diváci počkat další dva týdny.

Druhé rozšíření vysílacího času ČT3 proběhne 14. prosince - tentokrát se prodlouží večerní vysílání. ČT3 nově bude vysílat od 5:59 hodin do cca 22. hodiny. O víkendech bude začínat nadále v devět hodin dopoledne.

Hlasatelky na ČT3
▲ Hlasatelky na ČT3

Co divákům v rozšířeném vysílání ČT3 nabídne?

V 17:20 hodin hudební pořad (například Vánoční posezení u muziky), před 18. hodinou v 51. týdnu uvede jeden dí seriálu F. L. Věk s automatickou reprízou následující den v 9 hodin. Od 18:55 do 20:05 hodin bude ČT3 vysílat zpravodajské relace souběžně s ČT1 a ČT24.

Pět minut po dvacáté hodině bude vysílací čas na ČT3 věnován starším českým filmům (například Městem chodí Mikuláš, Zlatí úhoři, Duhová kulička, Ikarův pád, Tažní ptáci, Babička). Některé tituly budou druhý den odpoledne v automatické repríze. Kolem půl desáté hodiny večerní denní vysílání ČT3 ukončí hudební, zábavný či hudebně-zábavní pořad (například Dneska je párty, Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha, Veselé příhody z natáčení, Vánoční koncert Karla Gotta a další).





Reklama




Vybrané články