Quantcast

Prima COOL přinese dokument o skateboardingu

| redakce | tisk

V úterý 1. prosince odstartuje ve 21.40 hodin na stanici Prima COOL cestovně-zážitkový dokument SkateTripping, ve kterém profesionální český skateboardista Tomáš Vintr a jeho parta vyrazili na adrenalinovou cestu kolem světa.

Kromě skateboardu se projeli mimo jiné i na nejšílenější zipline přes divokou džungli a porvali se s gangem opic.

Každý výlet má stanovené lokální cíle, ale hlavní myšlenkou a konceptem celého projektu je zažívat ty nejšílenější věci na každodenní bázi. Cestování po světě není složité ani drahé, a díky Tomášově partě diváci zjistí, že k cestě kolem světa stačí opravdu minimum plánování.

SkateTripping (foto: FTV Prima)
▲ SkateTripping (foto: FTV Prima)

Tomáš Vintr a jeho parta skateboardistů si zajezdili v čínském Chengdu, malajském Kuala Lumpuru a Langkawi, thajském Koh Lipe, americkém New Yorku, Kanadě nebo jihoamerickém Chile a Peru.

New York, SkateTripping (foto: FTV Prima)
▲ New York, SkateTripping (foto: FTV Prima)

A proč dokument vznikl? „Zaprvé, abychom měli v partě památku na to, co jsme spolu zažili, a zadruhé abychom co nejširší veřejnosti mohli ukázat, že cestování není nic složitého. Nemusí to být ani drahé, ani komplikované. A právě o tom je celý SkateTripping - abychom všem ukázali, že stojí za to se sebrat, zabalit si věci a jet za poznáním,“ říká Tomáš Vintr, několikanásobný vítěz Mistrovství ČR ve skateboardingu.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články