Quantcast

Nový motoristický kanál FTA na 13E

| redakce | tisk

Fanoušci motosportu mohou sledovat nový bezplatný kanál šířený v režimu FTA na satelitním systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E. V Itálii odstartovala nová stanice ACI Sport TV. Ta se objevila na původní programové předvolbě MS MOTORTV.

Původní stanice MS MOTOR TV se vysílá na nové programové pozici MS MOTORTV2 v rámci stejného satelitního multiplexu. Ten obsahuje ještě jeden kanál z rodiny "MS" - MS Channel.

ACI Sport TV - záběr z příjmu stanice
▲ ACI Sport TV - záběr z příjmu stanice

MS Channel se zaměřuje zejména na sportovní přenosy (mj. fotbal, futsal, volejbal), reportáže, rozhovory a informace ze světa sportu. Na satelitu se program vysílá od září 2018. Dříve vysílal jen na internetu.

MS Motor TV je kanál pro motorové nadšence ve všech aspektech: vášeň, produkt, ekonomika a sport. Stanice přináší národní a mezinárodní motoristický sport.

ACI Sport TV - záběr z příjmu stanice
▲ ACI Sport TV - záběr z příjmu stanice

Nový kanál ACI Sport TV začal vysílat 10. března 2021. Stanice byla vytvořena pro všechny fanoušky motoristického sportu. Divákům chce nabízet všechny motoristické akce pod záštitou ACI a to v živých přenosech a záznamech.

Provozovatelem kanálů "MS" je společnost Mediasport group S.p.A.

Stanice vysílají v MPEG-4 v SD rozlišení.

technické parametry - MS Motor TV, MS Motor TV2, MS Channel:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 12,577 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články