Quantcast

TV Prima uvede premiéru českého filmu Příliš osobní známost

| redakce | tisk

Televize Prima odvysílá v neděli 25. dubna ve 20.15 premiéru českého filmu Příliš osobní známost s Petrou Hřebíčkovou, Eliškou Balzerovou a Tatianou Vilhelmovou v hlavních rolích. Příliš osobní známost je příběhem tří žen o třech pohledech na život a třech způsobech vnímání lásky.

Tvůrci divácky úspěšné komedie Všechno nebo nic, kterou vidělo v českých, slovenských a polských kinech přes 850 tisíc diváků, se opět sešli, aby natočili další film podle knižní předlohy populární slovenské spisovatelky Evity Twardzik (Urbaníkové). Režie snímku Příliš osobní známost se opět ujala Marta Ferencová.

Film Příliš osobní známost je příběhem tří žen, je o třech pohledech na život a třech způsobech vnímání lásky. „Doufám, že našim fanynkám se bude líbit i tento film. Tentokrát se mohou těšit i na herce ze Srbska a Chorvatska, kteří jsou ve svých zemích velkými hvězdami,“ prozradila Evita Twardzik (Urbaníková), která spolu s režisérkou Martou Ferencovou opět napsala k filmu scénář.

V hlavních rolích se představí Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová a Petra Hřebíčková. České trio doplní slovenští herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvat Janko Popović Volarić a Branislav Trifunović a Predrag Manojlović ze Srbska. Posledně jmenovaný si zahrál například i v kultovním filmu režiséra Emira Kusturici Černá kočka, bílý kocour.

Příliš osobní známost (foto: FTV Prima)
▲ Příliš osobní známost (foto: FTV Prima)

Podařilo se nám dát dohromady velké herecké osobnosti, které pro mě byly na place novou inspirací. Věřím, že energie, se kterou jsme na tomto filmu všichni pracovali, se přenese i na filmová plátna, a že si Příliš osobní známost najde spokojené diváky,“ dodala režisérka.

Producentem filmu je režisér a producent Peter Núnez. „Už při práci na filmu Všechno nebo nic jsem si ověřil, že když uděláte poctivý snímek, který nepohrdá divákem, ale bere ho jako partnera, lidi na něj budou chodit. Filmový trh byl pro mě předtím velkou neznámou, ale po téhle zkušenosti jsem si řekl, že zkusíme natočit i další filmy. Proto jsem rád, že se to podařilo a že opět spolupracuji s Evitou a Martou,“ řekl Núnez.

O filmu:
Natálie je svobodná třicátnice. Je šťastná, má dobrou kariéru a dlouholetou nejlepší kamarádku Simonu, které se právě obrátil život vzhůru nohama. Simona je čerstvě po rozvodu a snaží se vyrovnat s tím, že její jedenáctiletý syn odchází žít k otci. Tuhle pachuť zažene seznámením s výstředním umělcem Viktorem, pro kterého se stává múzou. Viktor je však posedlý nejen Simonou, ale i sexem, což zpočátku vypadá jako vysněný ráj...

I Natáliin život nabírá nový směr. Když potkává okouzlujícího podnikatele, vdovce Marka, a jeho dcerku, láska na sebe nenechá dlouho čekat. Až na to, že jejich vztah je pod drobnohledem Markovy tchýně Evy, která byla zvyklá pomáhat s výchovou vnučky, je jejich společné soužití téměř idylické.

Do jejich životů však zasáhne nečekaná krize. Markova firma zkrachuje a zůstanou mu jen dluhy. Marek začíná hledat útěchu v alkoholu a jeho zoufalství se mění ve zlobu...

Tři ženy. Tři podoby lásky. Tři příběhy radosti i bolesti, štěstí i smutku...

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články