Quantcast

HD Austria se rozšiřuje o 4 programy, včetně RTL UHD

| redakce | tisk

Do nabídky rakouské hybridní satelitní a streamovací televizní platformy HD Austria byly zařazeny další tématické programy - Crime + Investigation, Nautical Channel, RTL UHD a Sport1 HD.

Díky tomu si budou moci zákazníci HD Austria vychutnat velké finále "Let's Dance" na RTL UHD a velké sportovní události jako je mistrovství světa v ledním hokeji v přímém přenosu na Sport1 HD. Program Crime + Investigation v tomto měsíci v německé premiéře uvede seriál "Smrtelné nebezpečí - přežil jsem" a stanice Nautical Channel nabídne nejdůležitější momenty z jachtařského, motorového a surfařského sportu.

Novinky HD Austria
▲ Novinky HD Austria

Pro zákazníky s balíčkem HS Austria Kombi jsou k dispozici programy Crime + Investigation a Nautical Channel. Oba kanály lze přijímat přes internet s přijímači HD Austria SAT (MZ-101 nebo MZ-102) a rekordéru (MP-201), přijímačem Samsung EVO-S SAT a aplikací HD Austria TV v chytrých televizorech, mobilních zařízeních a webovém přehrávači.

Program RTL UHD je dostupný pro zákazníky s HD Austria, HD Austria Plus nebo Kombi balíčkem s modulem HD Austria včetně integrované satelitní karty. Zákazníci navíc potřebují UHD televizor, aby si mohli vychutnat mimořádně brilantní obraz v rozlišení 4K.

Sport1 HD je dostupný pro zákazníky s HD Austria, HD Austria Plus a balíčkem Kombi prostřednictvím satelitních přijímačů a modulů HD Austria s integrovanou satelitní kartou nebo na kartách Sky a v aplikaci HD Austria TV.





Reklama




Vybrané články