Quantcast

Kanál Prime Video Sportsbar ve Sky Deutschland

| redakce | tisk

Provozovatel placené televize Sky Deutschland podepsal dohodu se společností Amazon na přenos nejlepších úterních přímých přenosů z Ligy mistrů UEFA ve sportovních barech Sky v Německu.

Od 17. srpna 2021 je proto v provozu v době konání zápasů Ligy mistrů UEFA nový kanál s názvem Prime Video Sportsbar. Stanice se vysílá přes satelitní systém Astra na pozici 19,2°E. Dostupná je v klasickém SD rozlišení.

Kanál Prime Video Sportsbar přinese v sezóně 16 zápasů z Ligy mistrů UEFA. K programu budou mít přístup gastronomické provozovny po objednání balíčku Sportsbar nebo balíčku International.

Logo Sky
▲ Logo Sky

Prime video Sportsbar bude nabízet přímé přenosy z Prime Video pro zákazníky gastro provozů na speciálním programu na 294. pozici na satelitu a u kabelových operátorů.

Prime Video bude vysílat exkluzivně nejlepší úterní zápasy z Ligy mistrů UEFA. Celkem půjde o 16 zápasů, včetně sestřihů všech ostatních úterních utkání. Zápasy jsou zákazníkům služby Prime dostupné bez dalších poplatků prostřednictvím aplikace Prime Video.

technické parametry - Prime Video Sportsbar (vysílá jen v úterý, v době zápasů Ligy mistrů UEFA):

• Astra (19,2°E), freq. 12,032 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard

zdroj: infosat.de





Reklama




Vybrané články