Quantcast

SkyShowtime odstartuje v Česku a na Slovensku

| redakce | tisk

Ve dvaceti evropských zemích, včetně České republiky a Slovenska bude spuštěna nová streamovací platforma SkyShowtime. Partnerský SVOD projekt bude obsahovat originální prémiový obsah z nabídky Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME®, Paramount Pictures a Nickelodeon.

SkyShowtime bude nabízet obsah na vyžádání na bázi předplatného (SVOD) ve vice než dvaceti evropských zemích, dostupná tak bude pro více než 90 milionů domácností. SkyShowtime představuje unikátní kombinaci desetiletí trvajících zkušeností s nabízením obsahu napřímo spotřebitelům a té nejlepší zábavy, filmů a seriálů od značek patřících pod křídla NBCUniversal, Sky a ViacomCBS, mezi které se řadí i tituly od značek SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, originály od Paramount+, Sky Studios, Universal Pictures a Peacock.

Široká nabídka služby osloví všechny typy diváků díky obsahu napříč nejrůznějšími žánry od dramat, dětských a rodinných titulů, slavných franšíz a premiérových filmů po lokální tvorbu, dokumenty a mnoha dalšího.

Logo Skyshowtime
▲ Logo Skyshowtime

Spuštění nové SVOD služby je plánováno v průběhu roku 2022 v závislosti na schválení regulačními úřady. Služba bude postupně dostupná uživatelům v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Nizozemí, Severní Makedonii, Norsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Španělsku a Švédsku.

SkyShowtime nabídne více než 10 000 hodin toho nejoblíbenějšího obsahu od nejlepších tvůrců z celého světa. Nová služba přinese každý měsíc zbrusu nové pořady, premiérové filmy či televizní seriály, které doplní kvalitní knihovna časem prověřených šlágrů televizní i filmové tvorby. Nebude chybět ani obsah pro děti a rodiny.

SkyShowtime je partnerský projekt společností Comcast Corporation a ViacomCBS Inc. Partnerství bude strukturováno jakožto joint venture společností ViacomCBS a Comcast, s rovnoměrným podílem investic a společným řízením. Další podrobnosti ke službě SkyShowtime, včetně ceny předplatného, budou oznámeny později.





Reklama




Vybrané články