Quantcast

Kanál Heim o domech, nemovitostech a interiérech

| redakce | tisk

Nový televizní kanál Heim, který se zaměřuje na rostoucí oblasti zájmu, jako je domov, nemovitosti, interiérový design a trh, odstartoval v Norsku 25. srpna. Od začátku je k dispozici ve všech televizních balíčcích operátorů Altibox, Telenor, RiksTV a Allente a prostřednictvím streamovacích služeb. Vysílá se také ze satelitu Thor 6 (0,8°W).

Za novým kanálem stojí Trond Valle, zakladatel předního mediálního a komunikačního domu Estate Media pro realitní průmysl v zemi. Společnost byla založena před více než 20 lety.

Heim TV bude kanál, který bude sdružovat veškerý obsah o bydlení, nemovitostech, interiérech a trhu. Jejím cílem je inspirovat, bavit a plnit užitečnou funkci. Kanál poskytne mnoho užitečných tipů a rad při koupi, stavbě nebo prodeji nemovitosti. Heim TV nebude mít nouzi o informace o trhu s bydlením a pronájmy v celé zemi. Kanál je v současné době v počáteční fázi, ale očekává se, že na podzim a do roku 2022 zvýší množství obsahu, včetně vlastní produkce.

Více než 8 z 10 Norů má vlastní bydlení a ročně utratí za rekonstrukce domů a bytů více než 90 miliard korun. To vypovídá o zájmu o bydlení a nemovitosti a o obsahu souvisejícím s těmito oblastmi.

technické parametry - Heim TV:

• Thor 6 (0,8°W), freq. 10,872 GHz, pol. H, SR 25000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax + Nagra MA + Videoguard

zdroj: satkurier.pl + estatenyheter.no





Reklama




Vybrané články