Quantcast

MyZen TV v paketu Cosmote TV

| redakce | tisk

V řecké placené televizi Cosmote TV, která je šířena přes satelit Eutelsat 9B a internet, zahájil vysílání nový tématický televizní kanál s názvem MyZen TV, který se zaměřuje na blahobyt.

MyZen TV dlouhodobě spolupracuje s dceřinou společností Thema skupiny Canal+, která zastupuje 180 kanálů a služeb SVOD/VOD/OTT po celém světě. Začátkem letošního roku byl program spuštěn také na Vodafone TV a Nova v Řecku.

Séverine Garusso, vedoucí distribuce pro region EMEA ve společnosti Thema, k tomu uvedla: "Jsme nadšeni, že můžeme rozšířit naši spolupráci s Cosmote TV o lokalizovaný řecký kanál MyZen TV, a oceňujeme naši roli při zprostředkování kvalitního obsahu kanálu divákům."

Nela Pavlousková, MD kanálu MyZen TV, dodala: "Přenesení kanálu do Cosmote TV nám umožňuje podělit se s diváky operátora o naše zkušenosti s blahobytem, krásnými výhledy a opravdovými emocemi. Jsme vděční, že můžeme šířit naše vize mezi ještě více lidí v Řecku".

Televizní platformu Cosmote TV provozuje řecký telekomunikační operátor OTE. Vysílání MyZen TV je dostupné částečně s řeckými titulky.

technické parametry - MyZen TV:

• Eutelsat 9B (9°E), freq. 12,476 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard

zdroj: BroadbandTVnews.com





Reklama




Vybrané články