Quantcast

Insajder TV - odstartoval nový kanál v Srbsku

| redakce | tisk

Dne 17. prosince 2021 v 18:00 hodin byl v Srbsku spuštěn nový zpravodajský kanál Insajder TV. Tým investigativních novinářů pod vedením významné novinářky Brankicy Stanković si tak připomíná 17 let své práce.

Stanice je od svého spuštění k dispozici na hlavních kabelových operátorů v zemi a na satelitní platformě Total TV na pozici 17 již od balíčku Start.

Základem Insajder TV bude aktuální zpravodajství a dokumentární pořady, ale nebude to tradiční zpravodajský kanál. Nabídne divákům "víc než jen zprávy" - obsah založený na faktech, výzkumné a analytické programy a příběhy ze života. Podle známé investigativní novinářky Brankicy Stanković by měl být televizní kanál Insajder dostupný všem srbským občanům.

Insajder TV (foto: Insajder TV)
▲ Insajder TV (foto: Insajder TV)

V roce 2016 tým novinářů spolu s Brankicou Stankovićovou opustil komerční televizní stanici TV B92, aby vybudoval zcela nový televizní kanál.

Hlavní zpravodajská relace "Marker" bude vysílána ve všední dny od 18:00 hodin. Programové schéma bude vyplněno nejlepšími dokumentárními pořady národní, regionální a světové produkce. Jen během prvních dvou měsíců bude odvysíláno více než 30 hodin filmů BBC. Kromě toho budou mít diváci možnost seznámit se s produkcí z celého světa.

zdroj: satkurier.pl + gerila.rs





Reklama




Vybrané články