Quantcast

Nepřenosné životní zkušenosti na CBS Reality

| redakce | tisk

Nebezpečné situace, které píše sám život a výchova nezbedných dětí a psích mazlíčků, to vše budou hlavní témata únorového vysílání stanice CBS Reality. Žádná fikce, ale skutečné příběhy, z nichž někdy mrazí a jindy nad nimi zůstává rozum stát. Bavte se i vzdělávejte, nikdy nevíte, co vás může potkat.

Ohrožení v přímém přenosu
Obyčejní lidé čelící mimořádně nebezpečným situacím, vyprávějí své neuvěřitelné příběhy. Nenechte si ujít závěrečnou řadu seriálu Ohrožení v přímém přenosu, který zachycuje zlomové okamžiky, kdy se i naprosto všední událost ve chvíli změnila v katastrofu a boj o život. Autentické telefonáty, videozáznamy a výpovědi všech zúčastněných vtáhnou diváky do děje.

Ohrožení v přímém přenosu (foto: CBS Reality/AMC)
▲ Ohrožení v přímém přenosu (foto: CBS Reality/AMC)

Jednou tak budete svědky záchrany surfaře v bezvědomí či otce, na jehož auto cestou do školy spadne obrovský strom. Jindy se pro změnu například ocitnete u dálniční nehody, kde policisté a letuška resuscitují řidiče nákladního vozu, kterého postihla zástava srdce. Hranice mezi životem a smrtí nebo vážnými následky je opravdu tenká. 8. řada startuje na CBS Reality 5. února a sledovat ji můžete v sobotu a v neděli vždy od 11:00 a 17:40. Kdo by nestihl premiéru, všechny díly budou reprízovány od 23. února každý všední den od 8:30 a 13:55.

Velmi zlobiví psi (foto: CBS Reality/AMC)
▲ Velmi zlobiví psi (foto: CBS Reality/AMC)

Tipy, jak na nezvladatelné psí mazlíčky
Co mají společného Britové a Češi? Oba národy jsou velkými milovníky psů. Jenže ne každý pes je poslušný mazlíček, někteří jsou neposlušní, nezvladatelní a v tu chvíli přichází na scénu zkušený trenér Graeme Hall a pořad Velmi zlobiví psi. Téměř každé problematické psí chování má řešení a nezřídka problém začíná u chovatele. Co pes to zcela jedinečná osobnost, a tedy i přístup. V prvních dílech nového seriálu tak Graeme řeší dva nezvladatelné labradory, kteří svým chováním ohrožují zdraví majitelky nebo mistryni útěků Peggy, pro kterou žádná překážka není dost velká a pevná. Jste zvědaví, jak si mistr výcviku poradí s výzvami, které před ním stojí? Sledujte od 14. února nový seriál Velmi zlobiví psi, každý všední den od 9:45 a 16:00. A protože opakování je matka moudrosti, můžete si jednotlivé díly připomenout od 20. února vždy v sobotu a v neděli od 9:20 a 20:10.

Chůvou na tři dny (foto: CBS Reality/AMC)
▲ Chůvou na tři dny (foto: CBS Reality/AMC)

Když se děti mění v ďáblíky
Patříte-li k rodičům, kteří už jsou zoufalí z chování svých ratolestí, nenechte si ujít další premiérové řady seriálu Chůvou na tři dny. Profesionální chůva s mnohaletými zkušenostmi přichází na tři dny do rodin s problémovými dětmi a její akční plán poskytne rodičům nástroje, jak opět nastolit řád a vytvořit šťastný domov. Kathryn se snaží pohlížet na dané problémy i z hlediska dítěte a najít komunikační nedostatky, jejichž zlepšením se zefektivní interakce rodičů a dětí. Premiérové rady a tipy chůvy Kathryn sledujte od 5. února vždy v sobotu a v neděli od 9:20 a 20:10 na CBS Reality. Kdo ví, možná zjistíte, že vaše děti jsou vlastně ještě andílci.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články