Quantcast

TV Nova bude vysílat benefiční koncert pro Ukrajinu

| redakce | tisk

TV Nova bude vysílat benefiční koncert pro Ukrajinu. Podpoří tak charitativní projekt České televize, která v úterý 1. března ve 20:10 pořádá benefiční koncert na pomoc lidem zasaženým konfliktem na Ukrajině.

Bez nároku na honorář na koncertě vystoupí například skupiny Mirai, Mig 21, Chinaski a Pražský výběr, zpěváci Marie Rottrová a Tomáš Klus nebo hudebníci z České filharmonie, a další se postupně přidávají. Celým večerem provedou Světlana Witovská a Daniel Stach.

Koncert pro Ukrajinu bude i na TV Nova (foto: Nova)
▲ Koncert pro Ukrajinu bude i na TV Nova (foto: Nova)

Rozhodli jsme se věnovat náš vysílací prostor speciálnímu benefičnímu koncertu na pomoc lidem zasaženým konfliktem na Ukrajině. Přímý přenos bude vysílán z Václavského náměstí v Praze večer a veškerý výtěžek poputuje do sbírky Člověka v tísni SOS Ukrajina,“ nechala se slyšet Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova.

Výtěžek koncertu poputuje do sbírky Člověka v tísni SOS Ukrajina. Organizace začala poskytovat humanitární pomoc uprostřed bojů na Ukrajině již v roce 2014. Momentálně se soustředí na obstarání základních potřeb, tedy potravinových balíčků a asistenci při hledání zázemí pro uprchlíky. Nabízí i psychosociální pomoc. Dalším krokem bude zajištění zázemí uprchlíkům v okolních státech.

Diváci mohou sbírku podpořit zasláním DMS ve tvaru DMS SOSUKRAJINA 30, DMS SOSUKRAJINA 60 nebo DMS SOSUKRAJINA 90 na telefonní číslo 87 777 nebo darem na sbírkový účet 9320 9320 / 0300.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články