Quantcast

ČT3 o prázdninách: Více akvizic

| redakce | tisk

Na diváky České televize čekají v létě u nejmladšího okruhu ČT3 poměrně výrazné programové změny. Trojka České televize nabídne divákům více akvizičních pořadů - filmů a seriálů a naopak méně pořadů z archívu.

Vyplývá to z programového letního schématu, na který postupně najede od pondělí 27. června a pátku 1.7.2022.

ČT3 bude od začátku července vždy odpoledne vysílat po dvou dílech americký romantický seriál "Jsem do tebe blázen" (1992), který následně druhý den dopoledne bude opakovat. Diváci ČT3 se mohou těšit i na klasický americký kriminální seriál "Kojak" (1973-78), který uvede v podvečer, reprízu pak ve stejný den v pozdním prime time. I v tomto případě půjdou dva díly za sebou.

Do vysílání ČT3 se dostane i francouzský kriminální cykl "Komisař Moulin" (2001) či americký dobrodružný seriál o parně jezdců z divokého západu "Mladí jezdci" (1989).

Z akvizičních filmů ČT3 odvysílá mimo jiné tituly "Francouzský kankán" (1954) a "Chléb, láska a fantazie" (1953).

Ve všední dny v noci bude ČT3 od začátku příštího týdne opakovat ranní show "Dobré ráno".

ČT3 byl původně programový okruh zřízený v době pandemie způsobené koronavirem COVID-19 pro nejzranitelnější část populace - pro seniory. Stanice divákům nabízela především domácí produkci jako například kulturní, hudební, zábavní pořady, seriály či filmy. Původně dočasný program ČT3 se stal trvalou součástí programové nabídky veřejnoprávního vysílatele. Nedávno vedení ČT oznámilo, že program ČT3 bude z ekonomických důvodů uzavřen. Stane se tak v lednu 2023.





Reklama




Vybrané články