Quantcast

WAU má novou staniční grafiku

| redakce | tisk

Televizní stanice WAU ze skupiny JOJ se dnes představila s novou grafikou. Připravil ji kreativní tým pod vedením Ondreje Garana Huntíka. WAU vysílá od 15.4.2013 jako v pořadí třetí stanice JOJ Group.

Našim cieľom bolo zjednotiť všetky tri hlavné stanice z portfólia JOJ Group pod príslušnosť jednej značky, preto aj televízia WAU dostala do svojho loga zavináč. Chceli sme zostať verní geometrickým tvarom, ktoré mala WAU doteraz v animácii, vybrali sme teda guličku, má k zavináču najbližšie. Práve gulička je spúšťačom všetkej animácie, navyše animuje aj logo. V jingloch sledujeme jej púť v 3D priestore, dotvára animáciu líšt, packshotov a brandingu stanice. Hlavnou farbou je tehlovo červená, pretože sme chceli zachovať ráz univerzálnosti v grafike,“ říká ředitel Úseku grafiky a selfproma Ondrej Garan Hutník.

WAU bude i nadále divákům přinášet hrané a docu-reality seriály. Každou neděli večer nyní mohou sledovat španělský seriálový hit "Bez stopy" (Desaparecidos, 2020). Od začátku tohoto měsíce WAU vysílá i kultovní klasickou kriminálku "To je vražda, napísala". Přes léto divákům nabídne seriály "Myšlienky vraha", "Kosti", "Hawai 5.0" a nejnovější premiérovou sérii seriálů "Spravodlivosť v krvi XII." a "Najhľadanejší III.".

V minulém týdnu dosáhla televize WAU nejlepší sledovanost ve čtvrtek 30.6.2022, kdy její celodenní podíl na trhu vyšplhal na 4,9% v cílové skupině 12-54.





Reklama




Vybrané články