Quantcast

Živý přenos ze 60. draftu NHL 2022 na RTVS Šport

| redakce | tisk

Dnes a zítra 7. a 8.7.2022 se v Bell Centre v Mondrealu v Quebecu koná vstupní draft NHL 2022. Slovensko má ve výběru několik horkých želízek. RTVS přinese divákům exkluzivní přímý přenos z prvního kola draftu v pátek 8. července 2022 ve 1:00 hodinu na programu RTVS Šport (:Šport).

Pořad přinese RTVS také v reprízách a na konci července odvysílá také velkolepou show NHL věnovanou draftu.

RTVS poslala do Montrealu vysílací štáb s redaktorem Patrikem Mitasem, který připraví exkluzivní rozhovory pro RTVS Šport. Diváci se mohou těšit na velkolepý program, rozhovory a dokudramata během přímého přenosu a v následujících reprízách.

K draftu se exkluzivně pro RTVS vyjádří také Marián Gáborík, nejvýše draftovaný slovenský hráč v historii (3. místo v roce 2000) a Ivan Feneš, trenér slovenské reprezentace do 20 let, pod jehož vedením všichni draftovaní hráli v mládežnických reprezentacích.

Nejvýše postaveným slovenským hráčem v žebříčku by měl být mladý talentovaný útočník Juraj Slafkovský, obránce Šimon Nemec se ve všech prognózách objevuje v první desítce a v prvním kole draftu by mohl být draftován také Filip Mešár.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články