Quantcast

Láska, rozum, pomsta - nový romantický seriál na TV Doma

| redakce | tisk

Již pozítří, ve středu 24. srpna 2022, se na obrazovkách TV Doma ve 21:30 hodin objeví premiéra tureckého romantického seriálu o moci peněz a síle lásky s názvem "Láska, rozum, pomsta" (Aşk Mantik Intikam).

Den předtím, v úterý 23.8.2022, skončí na stejné stanici jiný turecký romantický seriál s názvem "S hlavou v oblakoch".

Láska, rozum, pomsta - nový seriál na TV Doma
▲ Láska, rozum, pomsta - nový seriál na TV Doma

V hlavních rolích nového seriálu Láska, rozum, pomsta se slovenským divákům představí méně známí turečtí herci Burcu Özberk a Ilhan Şen, kteří ztvárňují bývalé manžele, kterým vztah dlouho nevydržel a po dlouhých letech se opět setkávají. Hlavní hrdinka Esra se stále nesmířila se zradou svého exmanžela Ozana, ze kterého se mezitím stal boháč, a tak se rozhodne pro dokonalou pomstu - pracovat v jeho firmě, získat zpět jeho srdce a potom ho nemilosrdně odkopnout...

Láska, rozum, pomsta je seriálová novinka, která se na TV Doma objeví po čtyřech měsících od skončení ve své domovské zemi v Turecku. Jde o adaptaci jihokorejského seriálu "Prefíkaná slobodná dáma" (Cunning Single Lady) z roku 2014. Seriál v loňském roce získal tři ocenění tureckých novinářských cen Golden Lens Awards za nejlepší komediální romantický seriál a zároveň za nejlepší mužský a ženský herecký výkon v rámci tohoto žánru.





Reklama




Vybrané články