Quantcast

Tvář na TV Markíza odstartovala s technickými problémy

| redakce | tisk

Start nové série zábavné show "Tvoja tvár znie povedome" poznamenaly v neděli 4. září 2022 na obrazovkách televize Markíza technické problémy se zvukem, které mohli negativně ovlivnit divácký zážitek ze sledování pořadu a tím pádem i jeho výsledky sledovanosti.

"Došlo k technickému problému s vysílacím materiálem na naší straně, následkem kterého zaznamenala část diváků, zejména v první hodině show, výpadky zvuku, nebo jeho výrazně nižší intenzitu. Všem dotčeným divákům se za tento diskomfort upřimně omlouváme a věříme, že nám přesto zachovají svoji přízeň," říká Michal Borec, ředitel Centra marketingu skupiny Markíza. "Podnikli jsme interní kroky, abychom podobným problémům do budoucna předešli," dodal Michal Borec.

Tvoja tvár znie povedome od 4.9.2022 na TV Markíza a Markíza International (foto: TV Markíza)
▲ Tvoja tvár znie povedome od 4.9.2022 na TV Markíza a Markíza International (foto: TV Markíza)

Reprízu úvodní části sedmé série show mohou diváci shlédnout v sobotu 10.9.2022 v 10:45 hodin na TV Markíza, dostupná je již nyní prostřednictvím bezplatného videoarchívu Markíza Plus a streamovací služby Voyo.

"Vzhledem ke vzniklé situaci jsme se rozhodli pro vstřícný krok vůči divákům a první epizodu show Tvoje tvář zní povědomě jsme na Markíza Plus zpřístupnili okamžitě, přičemž standardně se tak děje až 24 hodin po odvysílání v TV," dodal Michal Borec.





Reklama




Vybrané články