Quantcast

Suspilne Sport testuje ve Viasat Ukraine

| redakce | tisk

Katarské fotbalové mistrovství světa 2022 bude oficiálně vysíláno na ukrajinské satelitní pay-tv platformě Viasat UA. Operátor umístil testovací distribuci programu Suspilne Sport RM na jeden ze svých satelitních transpondérů Astra 4A (4,8°E).

Suspilne Sport RM je třeba chápat jako Suspilne Sport, Regionální vysílání. Kanál je vysílán v kodeku HEVC (H.265) v HD rozlišení. Vysílání je kryptováno systémem Verimatrix. V současné době probíhá testovací vysílání, ve kterém je regionální kanál Suspilne Lvov šířen v HD kvalitě.

Suspilne Sport (foto: Suspilne Sport)
▲ Suspilne Sport (foto: Suspilne Sport)

Šampionát mistrovství světa ve fotbale se koná každé 4 roky, ale poprvé v historii fotbalu se mistrovství světa nebude konat v létě, ale v zimě. Zákazníci Viasat UA budou mít jedinečnou příležitost sledovat živě zápasy skupinové fáze a také play-off na 11. místě v EPG. Zápasy ve skupinách se budou hrát v 11:00, 14:00, 17:00 a 20:00 hodin a ve fázi play-off maximálně 2 zápasy denně v 16:00 a 20:00 hodin.

Suspilne Sport RM je kanál vytvořený ukrajinským veřejnoprávním vysílatelem Suspilne a bude zpřístupněn předplatitelům placené satelitní televize ve spolupráci s operátorem Viasat UA.

technické parametry - Suspulne Sport RM (Суспільне Спорт РМ):

• Astra 4A (4,8°E), freq. 12,092 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Verimatrix

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články