Quantcast

Zpravodajský kanál EuroNews se vysílá už i v Mexiku

| redakce | tisk

Panevropský zpravodajský kanál EuroNews si vybral Eurochannel jako zástupce pro Jižní Ameriku a šíření programu v rámci kabelové televize v Mexico City.

Eurochannel získal exklusivní práva od EuroNews pro Jižní Ameriku. Cílem mise Eurochannel je zajistit rozšíření distribuce sítě multijazyčného zpravodajského kanálu napříč kontinentem přes kabel, satelit a všechny nové platformy. Díky tomuto kontraktu je EuroNews vysílán v rámci DVB-C v Mexico City operátora Cablevision. 100 tisíc abonentů může od 1.března 2006 sledovat EuroNews ve španělštině, angličtině a francouzštině.

Eurochannel se sídlem v Miami (USA) distribuuje přes kabel placené pořady do Jižní Ameriky a dalších 25 zemí Latinské Ameriky. Více než 6 milionů domácností přijímá Eurochannel a vybírá z nabídky 30 tématických stanic. Eurochannel vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu v originálním jazyce s titulky ve španělštině a portugalštině.

EuroNews je nejsledovanějším mezinárodním zpravodajským kanálem v Evropě. Každý den jej sleduje 8 milionů Evropanů přes kabel, satelit či terestrickou anténu (v rámci vysílání jiných stanic).





Reklama




Vybrané články