Quantcast

Televisa bude nadále vysílat přes Eutelsat

| redakce | tisk

Společnost Grupo Televisa, přední producent španělsky mluveného obsahu, si vybrala francouzského satelitního operátora Eutelsat, o rozšíření distribuce video služeb v Evropě.

Grupo Televisa je mexická multimediální společnost a jedna z předních latinskoamerických mediálních společností produkující obsah ve španělštině po celém světě, zejména v Evropě.

Televisa prostřednictvím nové víceleté smlouvy bude i nadále využívat kapacitu na satelitu Eutelsat 9B (9°E).

Eutelsat 9B šíří více než 500 televizních programů, včetně 200 v HD rozlišení. Družice nabízí široký paprsek s pokrytím celé Evropy a další regionální svazky.

Televisa se zavázala pokračovat v distribuci programu Televisa Networks všem našim přidruženým společnostem a spotřebitelům v Evropě. Satelit společnosti Eutelsat nám to umožňuje s vysoce kvalitním pokrytím,“ řekl Williams Aguirre, generální ředitel satelitního provozu společnosti Grupo Televisa.

José Ignacio González-Núnez, senior viceprezident Eutelsat Americas Video, dodal: „Jsme potěšeni, že Televisa, jeden z našich nejdůležitějších partnerů, si vybral Eutelsat, aby dále rozšířil svou stopu v Evropě a využil jednu z našich předních video čtvrtí v regionu. Je to výsledek skutečně cenného obchodního vztahu mezi těmito dvěma společnostmi.“

technické parametry - Televisa mux:

• Eutelsat 9B (9°E), freq. 11,760 GHz, pol. V, SR 14325, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA Viaccess





Reklama




Vybrané články