Quantcast

Novinky Lepší.tv: Turbo TV, nový ukrajinský balíček a vylepšení

| redakce | tisk

OTT platforma Lepší.tv rozšířila svoji nabídku o další programy a služby. Programovou novinkou je nový dětský televizní kanál Turbo TV, spuštění nového ukrajinského balíčku stanic a vylepšení aplikace.

Extra porci zábavy pro ty nejmenší přináší Turbo TV. Obsah se spoustou známých písniček, animovaných pohádek a originálních seriálů, díky kterým se děti učí zábavnou formou a rozvíjejí tak svoji kreativitu, zvědavost a logické myšlení. Program je dostupný 24 hodiny denně.

Turbo TV v nabídce Lepší.tv (foto: Lepší.tv)
▲ Turbo TV v nabídce Lepší.tv (foto: Lepší.tv)

V nabídce Lepší.tv je také nový ukrajinský balíček stanic.

Ruská invaze na Ukrajinu donutila více než 8 milionů lidí opustit své domovy a hledat útočiště v EU a sousedních zemích. Lepší.TV se proto rozhodla nabízet ukrajinským občanům, kteří žijí mimo své území, možnost sledování svých televizních stanic v celé Evropské unii.

Nová programová nabídka, speciálně vytvořená pro ukrajinské občany žijící v České republice a EU, obsahuje celkem 28 ukrajinských televizních kanálů v různých žánrech, jako jsou zpravodajství, filmy, seriály, dětské programy, sport a mnoho dalšího. To vše za příjemnou cenu 69 Kč měsíčně. Jako každý balíček Lepší.TV i tento obsahuje možnost zpětného zhlédnutí pořadů a nahrávání. Tím si diváci mohou vychutnat svůj oblíbený program kdykoliv, jakkoliv a kdekoliv jim to vyhovuje.

Ukrajinské stanice jsou k dispozici buď formou samostatného balíčku nebo v rámci jakéhokoli balíčku Lepší.TV. Stanice tak máte automaticky k dispozici v rámci svého balíčku a pokud máte zájem, stačí si je zobrazit v nastavení stanic. Lepší.TV se touto speciální nabídkou snaží pomoci lidem původem z Ukrajiny, kteří prchají před válkou, ulehčit život adaptaci na život v nové zemi.

Další vylepšení doznala samotná aplikace Lepší.tv. Nyní u nahraných pořadů je uveden datum, do kdy je daný pořad dostupný k přehrávání. Divák tak má přehled o tom, do kdy si musí pořad přehrát, než z nabídky zmizí.





Reklama




Vybrané články