Quantcast

MS v Hodoníně nabídne hokejbalovou elitu na O2 TV Sport

| redakce | tisk

Světový šampionát v hokejbalu 3 na 3 startuje slavnostně v neděli 25. června, finálové duely vyvrcholí v neděli 2. července. V pěti kategoriích se představí hokejbalové velmoci z Česka, Slovenska, Kanady, Finska, Velké Británie, Francie, Indie či Spojených arabských emirátů.

Reprezentace České republiky obhajuje dvojici stříbrných medailí z posledního mistrovství v Kanadě. Finálové play off zápasy odvysílá v přímém přenosu stanice O2 TV Sport.

Logo šampionátu
▲ Logo šampionátu

Ambasadorem hokejbalového svátku světové federace WBDHF je pak nejlepší střelec československé hokejové historie Milan Nový.

V tomto období chceme divákům nabídnout i trochu jiné sporty, šampionát v hokejbalu 3 na 3 je velká událost, která má navíc mezinárodní přesah. Odvysíláme semifinále a finále daných kategorií, první přímý přenos čeká na diváky O2 TV Sport v sobotu 1. července od 13:55 hodin,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Celkem deset hokejbalových národů bude bojovat o medaile v těchto kategoriích: MUŽI, ŽENY, MASTERS, U19, U21. Česká reprezentace jako hokejbalová velmoc bude usilovat o zlatou medaili ve všech pěti kategoriích.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články