Quantcast

SledovaniTV: Tour de France a Wimbledon pro všechny

| redakce | tisk

SledovaniTV představuje červencové promo kanály. V tomto letním měsíci přinese svým uživatelům oblíbené sportovní stanice Eurosport 1 a 2. Všichni tak budou mít k dispozici přímé přenosy z Tour de France a tenisového turnaje ve Wimbledonu.

Celý červenec se na SledovaniTV ponese ve sportovním duchu. Všichni uživatelé získají jako dárek přístup ke stanicím Eurosport 1 a Eurosport 2 zdarma. Právě na těchto kanálech poběží hlavní sportovní události letošního léta.

Cyklistický závod Tour de France začíná hned 1. 7. v Bilbau a potrvá až do 23. 7., kdy se koná finálová etapa na pařížském Champs-Élysées. Závod dlouhý 3404 km budou moci diváci sledovat na stanici Eurosport 1.

Nejstarší světový tenisový turnaj v londýnské části Wimbledon začíná o dva dny později, tedy 3. 7., a potrvá až do 16. 7. Jeden ze čtyř turnajů světového Grand Slamu nese významnou stopu v podobě americké tenistky českého původu Martiny Navrátilové, která drží hned několik rekordů. Diváci si přenosy i záznamy jednotlivých utkání mohou vychutnat na stanici Eurosport 2.

I když se v létě nehrají pravidelné zápasy fotbalových a hokejových lig, nepřijdou sportovní fanoušci zkrátka. Významné sportovní události letního období mohou sledovat všichni naši uživatelé díky promo kanálům zcela zdarma,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články