Quantcast

Slovenská fotbalová liga z nového studia

| redakce | tisk

Během nadcházející víkendu odstartuje na Slovensku nejvyšší domácí fotbalová liga. Všech 192 zápasů z Niké ligy najdou fanoušci exkluzivně na streamovací platformě Voyo. Vybraná utkání přinesou i TV Dajto a Nova Sport.

S novou sezónou Niké ligy se mohou diváci těšit i na vysílání přenosů z nového studia, ze kterého se moderátoři a experti budou objevovat v televizních přenosech a magazínu GÓÓÓL! Studio prošlo modernizací a diváci se mohou těšit i na některé nové prvky.

Nové televizní studio pro Niké ligu (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)
▲ Nové televizní studio pro Niké ligu (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)

Nová sezóna Niké ligy začne v pátek regionálním derby MFK Dukla Banská Bystrica - FK Železiarne Podbrezová (28.7. ve 20:10 hodin na Nova Sport 1 a Voyo). Největším lákadlem prvního kola bude sobotní zápas nováčka FC Košice s ŠK Slovan Bratislava (29.7. ve 20:00 hodin na TV Dajto a Voyo). Půjde zároveň o Zápas měsíce, snímaný 12 kamerami, včetně slow-motion.

Všechna utkání Niké ligy budou i nadále s komentářem ve full HD kvalitě dostupné živě a ze záznamu předplatitelům streamovací služby Voyo. Dva vybrané zápasy budou odvysílány, stejně jako v předchozí sezóně, na televizních obrazovkách. Páteční duely budou vždy vysílat Nova Sport a nedělní, případně sobotní (v závislosti na harmonogramu slovenských klubů v pohárové Evropě) odvysílá TV Dajto.

Nové televizní studio pro Niké ligu (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)
▲ Nové televizní studio pro Niké ligu (foto: Peter Zakovic, TV Markíza)

Všechno podstatné z každého kola Niké ligy i v této sezóně zmapuje s fotbalovými experty tradiční magazín GÓÓÓL!, který budou v týdenní periodicitě i nadále nabízet Voyo a TV Dajto. Magazín bude mít premiéru vždy v neděli večer.

zdroj: Markíza





Reklama




Vybrané články