Quantcast

Filmový kanál wedo movies odstartoval na 13E

| redakce | tisk

První z tématických kanálů wedotv platformy začal vysílat přes evropský satelitní systém Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E. V DVB-S2 multiplexu společnosti M-Three Satcom se objevilo vysílání stanice wedo movies.

Stanice je šířena v rozlišení 960x540p v MPEG-4 (H.264) se zvukem ve formátu AAC. Vysílání je poskytováno volně ( FTA) a je tedy dostupné bez jakékoliv přístupové karty a předplatného.

wedo movies - záběr z příjmu stanice
▲ wedo movies - záběr z příjmu stanice

wedo movies je součástí nedávno ohlášené platformy wedotv, známého globálního dodavatele AVOD a FAST kanálů, která rozšíří svoji distribuční strategii o satelitní platformu na pozici 13°E. Vysílání bude cílit především na italské diváky. S ohledem na skutečnost, že vysílání wedo movies je šířeno FTA, mohou stanici sledovat diváci v celé Evropě, severní Africe a na Středním východě, které pokrývá paprsek nové družice Eutelsat Hot Bird 13F.

Platforma wedotv hodlá divákům nabízet 30 FAST kanálů, včetně vlastní proprietarních FAST stanic jako wedo movies, wedo big stories a wedo sports. První z nich vysílá přes satelit.

Prostřednictvím HbbTV aplikace, která zatím není k dispozici, budou moci diváci sledovat lineární kanál a obsah na vyžádání.

technické parametry - WeDo TV (wedo movies):

• Eutelsat Hot Bird 13F (13°E), freq. 11,642 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články