Quantcast

HGTV odstartuje v Nizozemí

| redakce | tisk

Warner Bros. Discovery uvede na nizozemský televizní trh místní verzi stanice HGTV. Pořady stanice HGTV budou moci diváci v Nizozemí sledovat od začátku příštího roku.

Kanál interiérového designu a životního stylu, který je dostupný v 93 zemích, včetně České republiky a Slovenska, bude vysílat v Nizozemí od 15. ledna 2024.

Mezi pozoruhodné pořady HGTV patří Celebrity IOU, ve kterých bratři Jonathan a Drew Scottovi spolupracují s celebritami na kompletní rekonstrukci domů a poté je nečekaně darují lidem, kteří pro ně znamenali něco zvláštního, My Lottery Dream Home s Davidem Bromstadem, který pomáhá výherci loterie využít jejich výhry, aby si konečně koupili svůj vysněný dům, a House Hunters - nyní ve své 205. sezóně - kde jsou kupci domů bedlivě sledováni při hledání svého dokonalého nového domova a pečlivě zvažují pro a proti.

Program HGTV bude zařazen do nabídky tří největších operátorů v Nizozemí - KPN, Ziggo a Odido. Na Ziggo bude stanice umístěna na 26. pozici v EPG, na KPN na 43. a na Odido na 28. pozici. Většinu pořadů HGTV lze také sledovat na streamovací službě Discovery+.

zdroj: satkurier.pl + marketingreport.nl + televizier.nl





Reklama




Vybrané články