Quantcast

Offshore Link Sat s rozšířenou kapacitou na Eutelsatu

| redakce | tisk

Společnost Offshore Link Sat (OLS) bude využívat kapacitu na jednom ze satelitů Eutelsat. Francouzský operátor Eutelsat oznámil, že OLS rozšířila svoji kapacitu na satelitu Eutelsat 8 West B (8°W) pro námořní připojení GEO satelitem u brazilského pobřeží.

OLS, brazilský poskytovatel telekomunikačních služeb specializující se na offshore konektivitu pro ropný a plynárenský průmysl (offshore platformy a plavidla), dále využívá aktiva Eutelsat Group na orbitální dráze k posílení svých přizpůsobených řešení konektivity.

Satelit Eutelsat 8 West B je zvláště vhodný pro námořní trh v Brazílii s 10 funkčními transpondéry napojenými na vysílací svazky pokrývající africký kontinent a dosahující na západ až do Jižní Ameriky.

Brauny Albergaria, generální ředitel společnosti Offshore Link Sat, k tomu uvedl: "OLS je potěšena, že můžeme rozšířit naše využití flotily Eutelsat a prohloubit naše dlouhodobé partnerství. Díky této službě pokračujeme v posilování prosperujícího offshore trhu ropy a zemního plynu v Brazílii. Při pohledu do budoucna jsme nadšeni, že můžeme integrovat nabídku GEO-LEO do našeho portfolia, což povede k dalším inovacím a konektivitě na trhu."





Reklama




Vybrané články