Quantcast

Voyo na jaře: Legendární osudy, osudy legend

| redakce | tisk

Na Voyo v jarní sezoně zamíří jeden z nejočekávanějších projektů příštího roku - šestidílná Metoda Markovič Hojer. Životopisná trilogie Iveta se uzavře třetí a závěrečnou řadou.

Diváci se dočkají i nové řady nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko. Vedle toho celá řada nových seriálů a filmových spektáklů. Voyo, které má aktuálně v Česku a na Slovensku 650 tisíc uživatelů, představuje jarní nabídku.

Co se stane, když zlu ukážete lidskou tvář? Nová šestidílná série Metoda Markovič: Hojer vypráví příběh dopadení a usvědčení jednoho z nejděsivějších sériových vrahů normalizačního Československa Ladislava Hojera legendárním kriminalistou Jiřím Markovičem. Série byla v premiéře uvedena v hlavní soutěži mezinárodního festivalu Serial Killer letos na podzim. Po jednoznačném rozhodnutí zahraniční poroty vyhrála hlavní cenu a stala se tak prvním tuzemským vítězem soutěže v historii festivalu.

Třináct let po odchodu od Ladislava Štaidla se svět Ivety Bartošové změnil k nepoznání. Její alba se neprodávají jako dřív, ale ona věří, že zase bude zpívat. Má za sebou neúspěšné manželství, ale věří, že ta pravá láska na ni stále čeká... Na jaře se uzavře životopisná série Iveta režiséra a scenáristy Michala Samira.

Kromě Metody Markovič, Ivety a Survivora se diváci mohou těšit na celou řadu zahraničních seriálů a velkofilmů, jako jsou například oscarové snímky Reventant: Zmrtvýchvstání s Leonardem DiCapriem, nebo Bohemian Rhapsody s Rami Malekem, nebo Césarem ověnčený animovaný film Moje slunce Mad.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články