Quantcast

Lednové novinky Netflixu: Griselda, Kluk spolkne vesmír či Bratři Sunovi

| redakce | tisk

Se začátkem nového roku se můžete těšit hned na několik očekávaných novinek. Koncem ledna do knihovny streamovací služby Netflix dorazí obávaná kmotra Griselda Blanco, kterou ztvární Sofía Vergara v dramatické mini sérii Griselda inspirované skutečným příběhem z Miami 70. a 80. let.

Premiéru bude mít také seriálové zpracování semi-autobiografického románu Trenta Daltona Kluk spolkne vesmír nebo americký komediální seriál Bratři Sunovi, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahrála i Oskarova herečka Michelle Yeoh.

Z filmů se můžete těšit na španělský thriller Sněžné bratrstvo, který pojednává o letecké katastrofě v Andách z roku 1972 či americkou akční komedii V letu se známým komikem Kevinem Hartem v hlavní roli. Do nabídky dorazí i dokument o světovém poháru Six Nations Rugby: Tělo na tělo.

Na Netflixu se v lednu objeví i novinky z české produkce. Jednou z nich je snímek z česko-polské koprodukce Bod Obnovy, který se dočkal premiéry na filmovém festivalu v Karlových Varech. Dále film Bratři mapující příběh skupiny bratří Mašínů, kteří se v první polovině 50. let prostříleli do Západního Německa.





Reklama




Vybrané články