Quantcast

Aleksandras Cesnavicius na pozici COO v FTA Prima

| redakce | tisk

Od 1. dubna 2006 nastoupí na znovuvytvořenou pozici provozního ředitele - COO (Chief Operating Officer) společnosti FTV Prima, spol. s r.o. Aleksandras Cesnavicius.

Důvodem tohoto kroku je urychlení a prohloubení implementace funkčních procesů a postupů MTG, které ještě zefektivní a prohloubí spolupráci s MTG,“ říká generální ředitel televize Prima Martin Dvořák.

Velmi se těším na spolupráci, je to velká výzva a jsem moc rád, že se mohu na dalším úspěšném rozvoji televize Prima podílet a přispět k němu svými zkušenostmi,“ dodává Aleksandras Cesnavicius.

Aleksandras Cesnavicius
Aleksandras pochází z Litvy a do MTG nastoupil v roce 2000 po dokončení sociologických studií na litevské státní univerzitě. Před svým působením v MTG pracoval Aleksandras v největší reklamní agentuře v Litvě a strávil také tři roky na litevském institutu psychologie a sociologie.

Pro MTG pracoval Aleksandras nejprve v Litvě pro TV3, která je televizní stanicí číslo 1 na tamějším trhu a také pro kanál Tango TV, který je určen výhradně mladým divákům, a též pro rádio Power Hit. V roce 2003 začal pracovat v dalších baltských zemích. V roce 2004 se přesunul do Maďarska a ujal se funkce provozního ředitele kanálu Viasat 3.

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV





Reklama




Vybrané články