Quantcast

Fajn rádio spustilo dvě nová streamovací rádia

| redakce | tisk

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia spustilo dvě nová streamovaí rádia - kromě Fajn Helaxu nově provozuje Fajn Fresh a Rajn Vibe.

Zatímco Fajn Fresh je inkubátor pro nové mladé moderátorské talenty, Fajn Vibe je čistě rapové rádio.

Logo stanice Fajn Fresh (foto: Media Bohemia)
▲ Logo stanice Fajn Fresh (foto: Media Bohemia)

Fajn rádio nejprve na konci roku 2023 spustilo streamové rádio Fajn Fresh, které má sloužit jako tréninkové rádio pro nejmladší moderátory českého éteru.

V rámci celé naší mediální skupiny se dlouhodobě potýkáme s nedostatkem rádiových moderátorů. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli vydat cestou vlastního rozvojového přístupu a vytvořit na Fajn Fresh prostředí, kde budeme systematicky vychovávat nové talenty pro celou naši mediální skupinu,“ dodává Ondřej Cikán. Nejmladšímu moderátorovi stanice Fajn Fresh je 19 let. Stanice vysílá živě od pondělí do čtvrtka odpoledne.

Logo stanice Fajn Vibe (foto: Media Bohemia)
▲ Logo stanice Fajn Vibe (foto: Media Bohemia)

Dalším novým streamovým rádiem je Fajn Vibe, který začne vysílat živě od 12. ledna, kdy bude na stanici znít pouze hudební playlist. První pořad, který bude moderovat zpěvačka, moderátorka a influencerka Jasmin, začne stanice vysílat od února každý čtvrtek večer od 20.00 hod.

"Fajn Vibe představuje naši odezvu na rostoucí popularitu rapové kultury mezi mladými lidmi. Tím, že začleníme Fajn Vibe do našeho portfolia Fajn rádií, rozšíříme náš dosah o další komunitu v rámci naší cílové skupiny," podotýká Ondřej Cikán.

zdroj: Media Bohemia





Reklama




Vybrané články