Quantcast

Programy TV Barrandov nebudou v noci vysílat

| redakce | tisk

V noci na sobotu 10.2.2024 nebudou dostupné programy televizní skupiny Barrandov. Kolem půlnoci se zhruba do šesté hodiny ranní odmlčí stanice TV Barrandov, Barrandov Krimi a Kino Barrandov.

Důvodem je technická odstávka. Sdělila skupina Barrandov. V sobotu kolem šesté hodiny ráno by programy opět měly vysílat.

Sídlo TV Barrandov (foto: TV Barrandov)
▲ Sídlo TV Barrandov (foto: TV Barrandov)

Všechny tři stanice pod značkou Barrandova se nečekaně odmlčely v noci na sobotu 20. ledna 2024. Tehdy byl provozovatel kanálů Barrandov odpojen od elektřiny z důvodu nezaplacení faktur dodavatelům elektřiny. Zadlužená společnost Barrandov Televizní Studio, která programy tv skupiny Barrandov provozuje, situaci dočasně vyřešila přistavenými agregáty u sídla televize.

Hlavní kanál TV Barrandov odstartoval v lednu 2009. Před měsícem televize oslavila již 15. narozeniny. Postupně spustila další tématické programy zaměřené na dokumenty, pořady pro děti či filmy. Většina vysílacího času na všech stanicích Barrandova je dnes složena především z repríz a premiér pořadů vlastní tvorby.

Provozovatel televizní skupiny Barrandov je již delší dobu ve finančních potížích. Polovinu společnosti Empressa Media, pod kterou patří i skupina kanálů Barrandova, v říjnu loňského roku koupil podnikatel Jan Čermák. Jeho cílem je zachránit vysílací skupinu a firmu.





Reklama




Vybrané články