Quantcast

Rádio Blaník slaví 25. narozeniny

| redakce | tisk | názory

Rádio Blaník ze skupiny Media Bohemia oslaví letos 25. narozeniny. Při té příležitosti připravilo pro fanoušky tradiční koncert na Konopišti, letos dokonce se zahraniční hvězdou.

Stanice počítá i s kontaktní kampaní v regionech v rámci „Letních koncertů Rádia Blaník“. Fanoušci se mohou těšit i na novou blanickou hymnu, a dokonce je v plánu i vlastní blanická kapela.

Rádio Blaník slaví v letošním roce 25. narozeniny a při té příležitosti chystá pro své posluchače a fanoušky řadu dárků. Kromě (v tuto chvíli již vyprodaného) narozeninového koncertu na Konopišti, kde vystoupí i zahraniční kapela Boney M, chystá stanice i nové hudební CD „25 let HEZKY ČESKY“, jehož obsah zvolí sami posluchači.

Rádio Blaník oslavuje (foto: Media Bohemia)
▲ Rádio Blaník oslavuje (foto: Media Bohemia)

Na našich webových stránkách je od pondělí 4. března umístěn seznam 100 nejhranějších českých písniček, které vznikly za posledních 25 let a objevily se v našem vysílání. Naši fanoušci a posluchači si mohou zahrát na hudebního dramaturga a hlasovat o tom, které z nich jsou ty nejoblíbenější. V hlasování mohou zvolit až 5 písniček a k tomu připsat i nějakou vlastní vzpomínku, která se třeba k některé z nich váže. O Velikonocích pak ve vysílání zveřejníme žebříček deseti nejoblíbenějších českých písniček, pro které lidé hlasovali a které se zároveň objeví na novém CD. To bude pak zdarma k dostání na všech našich akcích a výjezdech v letošním jubilejním roce,“ vysvětluje Daniel Rumpík, programový ředitel Rádia Blaník.

A právě výjezdy po republice budou tvořit hlavní část letní kontaktní kampaně Rádia Blaník. Stanice se chystá vyrazit mezi své posluchače do menších měst a obcí po celé republice, kde jim uspořádá speciální „Letní koncert Rádia Blaník“ pro cca 3000 lidí. Kromě oblíbených českých interpretů se mohou fanoušci těšit i na novou „blanickou kapelu.“

„V letošním roce se hodláme zaměřit na další růst počtu posluchačů a posílíme osobní kontakt s nimi. Letošní heslo Rádia Blaník zní „jedeme za vámi.“ K tomu se nám naše vlastní blanická kapela, hymna i nejoblíbenější české písničky na CD budou náramně hodit. Pohodová česká muzika lidi sbližuje, správně je naladí a my chceme, aby se s Rádiem Blaník zkrátka cítili dobře,“ říká Petr Uchytil, ředitel marketingu a produktu.

zdroj: Media Bohemia

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články