Quantcast

Polsko má na satelitu obdobu české Šlágr TV

| redakce | tisk | názory

V pondělí 8. dubna 2024 zahájily vysílání nové polské kanály TVC Super a Szlagier TV z mediální skupiny Michała Winnického - MWE Networks. Obě stanice se vysílají volně ( FTA) přes satelitní systém Eutelsat Hot Bird (13°E) z kapacity operátora CANAL+ Polska.

Společnost MWE Networks je v současnosti jediným vysílatelem z Polska, který se může pochlubit tak velkým počtem kanálů dostupných pro široký příjem FTA přes satelit. Vysílání z družice Eutelsat Hot Bird 13G (13°E) je možné přijímat po celé Evropě, na Středním východě a v severní Africe.

Szlagier TV - záběr z příjmu stanice
▲ Szlagier TV - záběr z příjmu stanice

TVC Super a Szlagier TV posilují polskou FTA nabídku zejména poté, co byla v lednu 2024 stanice Eska TV Extra zakódována a nyní je dostupná jen pro abonenty DTH platforem Polsat Box, CANAL+ a Orange TV Polska.

Vybraný satelitní multiplex CANAL+ Polska s frekvencí 11,278 GHz s vertikální polarizací obsahuje několik volných kanálů MWE Networks. V paketu jsou zde programy Antena, Power TV, Nuta.TV, Nuta Gold a TVC. Nyní se k nim přidaly programy TVC Super a Szlagier TV. Vysílání je šířeno FTA v MPEG-4 (H.264) v SD rozlišení.

TVC Super - záběr z příjmu stanice
▲ TVC Super - záběr z příjmu stanice

TVC Super se nachází na 60. pozici v EPG a Szlagier TV na 67. předvolbě v seznamu kanálů CANAL+.

Stanice TVC Super je zábavní, seriálový a filmový kanál, který poskytne esenci super emocí, nabízí exkluzivní, experimentální zábavu a filmové premiéry a také seriály.

Szlagier TV je první hudební kanál v Polsku s posláním prezentovat nejlepší tradiční a párty hudbu a nabízet jedinečnou alternativu k disco polo a dalším hudebním žánrům. Stanice vysílá 24 hodiny denně se zaměřením na slezskou, folkovou, romskou a horskou hudbu. Cílovou skupinou jsou diváci nad 35 let.

zdroj: satkurier.pl

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články