Quantcast

5 nových kanálů v paketu Telekarta

| redakce | tisk | názory

Ruská satelitní pay-tv platforma Telekarta (Express 80, 80°E) se oficiálně rozšířila o pět nových programů. Stanice se staly součástí balíčků Master, Leader a Premier.

V nabídce Telekarty se objevily stanice Appetitnyj, Start, Start Triumf, Mir basketbola a Tancuj.

Program Appetitnyj nabízí kulinářské pořady a obsah foodblogerů, nabízí spoustu nečekaných nápadů a cool receptů. Cílovou skupinou jsou ženy. Program je na EPG pozici číslo 294.

Novinky paketu Telekarta (foto: Telekarta/tele-satinfo.ru)
▲ Novinky paketu Telekarta (foto: Telekarta/tele-satinfo.ru)

Stanice Start je věnována sportu v jeho různých podobách: fotbalu, basketbalu, motorismu, cyklistice, veslování, plavání a mnoha dalším. Vysílání nabízí také přenosy hlavních zápasů v různých ligách a federacích, včetně evropských. Stanice je na 43. pozici v EPG.

Vedle stanice Start nabízí operátor také sesterský kanál Start Triumf, který nabízí spoustu přenosů a vzrušujících soutěží z celého světa. Program naleznou abonenti na 295. pozici.

Do třetice program pro sportovní fanoušky. Stanice Mir basketbola se věnuje jednomu sportu - basketbalu. Vysílá informace, přenosy z nejdůležitějších zápasů, profily hráčů, rozhovory a talk show o basketbalu. Stanice byla přidána na 297. pozici v EPG.

Nová stanice Tancuj nabízí nejlepší taneční show z celého světa, přenosy soutěží, videolekce různých tanečních stylů ale i celovečerní filmy a televizní seriály. Program zamířil na 296. pozici v EPG.

technické parametry - Appetitnyj, Start, Start Triumf, Mir basketbola, Tancuj:

• Express 80 (80°E), freq. 12,591 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, CA Conax + Irdeto

zdroj: tele-satinfo.ru

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články