Quantcast

Rakouská HD Austria rebrandována na CANAL+

| redakce | tisk | názory

Rakouská satelitní a OTT platforma HD Austria dostala nový název. Od úterý 4. června 2024 funguje pod značkou CANAL+. Mediální skupina CANAL+ tak spojila poskytování televizní služby a streamování pod jednu střechu.

CANAL+ Austria nabízí více než 80 HD kanálů, včetně programů v Ultra HD rozlišení, všechny rakouské stanice, přes 40 prémiových stanic, vlastní lineární televizní kanál CANAL+, který nabízí filmy a seriály a od podzimu i fotbal.

Grafika s logem CANAL+ (foto: CANAL+)
▲ Grafika s logem CANAL+ (foto: CANAL+)

Pro zákazníky HD Austria se s rebrandem změnilo několik věcí - balíčky HD Austria byly automaticky převedeny na CANAL+. Aplikace HD Austria zákazníky automaticky přesměruje na novou aplikaci.

Změna značky přichází ještě před významnou událostí - CANAL+ v závěru roku 2022 získal od sezóny 2024/25 exkluzivní vysílací práva na evropský fotbal - konkrétně na vybrané zápasy z Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a Evropské konferenční ligy UEFA.

Výhradní práva se týkají středeční Ligy mistrů UEFA (právo prvního výběru) a nejlepší zápas (právo prvního výběru) z Evropské ligy UEFA a Evropské konferenční ligy UEFA v každém herním týdnu od sezóny 2024/25. CANAL+ bude v Rakousku jediným poskytovatelem, který bude vysílat všechna tři finále klubových soutěží UEFA.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články