Quantcast

Marek Vašut bude moderovat reality show Trosečník

| redakce | tisk

Trosečníka (Survivor), nový unikátní napínavý formát, který připravuje pro letošní vysílání Prima TV, bude moderovat Marek Vašut. Bude provázet soutěžící, které televize Prima momentálně vybírá, na jejich nelehké cestě za vítězstvím. V průběhu léta s nimi stráví měsíc natáčení v exotickém prostředí na ostrově v dalekém Pacifiku.

Když mě asi před čtrnácti dny kontaktovala Prima TV s nabídkou, abych moderoval novou reality show,“ říká Marek Vašut, „ani jsem je nenechal domluvit a rovnou řekl ne.“
Škoda, mysleli jsme si, že Survivor by vás mohl...
A já jim znovu skočil do řeči: Nedělejte si ze mě legraci, tuhle show já znám, ta se odehrává někde na ostrově v tropech − to není žádná vila a hry pro děti! Kde tu parodii chcete točit? Na Máchově jezeře?
Ne, myslíme to doopravdy.
V tu chvíli jsem neměl co řešit. Řekl jsem jen: V tom případě jdu do toho. Zavěsil jsem a začal si brousit mačetu.

Jsem velmi rád, že jsme pro Trosečníka získali právě Marka Vašuta. Moderátor pořadu tohoto typu musí být člověk schopný zvládnout prostředí divoké přírody, s přirozenou autoritou i s pochopením, protože všichni Trosečníci budou prožívat velmi náročný měsíc. Prostředí a celá hra bude velkým testem pro jejich fyzické i psychické možnosti a právě osoba moderátora pro ně bude po dobu, kdy budou buď plnit úkoly nebo rozhodovat o tom, kdo hru opustí, jediným kontaktem se světem civilizace. Moderátor bude navíc glosátorem celého dění pro televizní diváky,“ říká Petr Nezval, šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV.

Formát Survivor se stal ohromujícím televizním fenoménem po celém světě. Stal se klíčovou součástí programu mnoha televizních stanic. Poprvé se na televizní obrazovce objevil ve Švédsku v roce 1997, mezinárodní úspěch se dostavil po premiéře na americké televizní stanici CBS v květnu roku 2001, která zaznamenala fenomenální úspěch. V současné době se na CBS vysílá již 12. série.

Survivor pak pronikl do celého světa − doposud byl formát prodán do 48 zemí a odvysílán ve 106 sériích − mimo jiné například v Německu, Rakousku, Velké Británii, Maďarsku, Švýcarsku, Polsku, Švédsku, Rusku, baltských zemích a v mnoha dalších. V každé zemi zvedlo uvedení formátu vlnu nebývalého zájmu televizních diváků.

zdroj: PR TV Prima





Reklama




Vybrané články