Quantcast

První zprávy na Prima TV od neděle 17.září 2006

| redakce | tisk

Dlouho avizovaná změna hlavní zpravodajské relace Prima TV na obrazovce odstartuje 17. září 2006. Výrazně se změní vizuál zpravodajské relace i pořadů, které po ní následují po 19. hodině.

Jde o nejvýraznější změnu zpravodajské relace, jakou jsme doposud divákům nabídli. Zpravodajský deník změní název, bude se nově jmenovat 1. zprávy a jeho stopáž se výrazně prodlouží. Diváci uvidí zcela nové studio, které znovu využívá virtuální technologie a mohou se těšit na nové moderátorské dvojice. První nové 1. zprávy budou moderovat Tereza Kašparovská a Jiří Chum,“ říká Jiří Závozda, šéfredaktor zpravodajství Prima TV.

Změna ve zpravodajství souvisí s naší permanentní snahou o posílení naší pozice v klíčovém čase mezi 19. a 20. hodinou. Tato hodina tradičně patří zpravodajským pořadům. Sjednotili jsme vizuály všech pořadů v tomto čase, abychom ještě výrazněji podpořili fakt, že se jedná o celistvý blok. Prodloužili jsme 1. zprávy a 1. zprávy sport, pořad Extra bude začínat 19.20 hodin. Zpravodajský blok bude ukončen relací 1. zprávy počasí,“ říká generální ředitel Prima TV Martin Dvořák.

Studio 1. zpráv je modernější, sleduje zahraniční trendy a může využívat nových možností grafiky.

Zpravodajský blok na Prima TV:
19,00 1. zprávy
1. zprávy sport
19,20 Extra
19,50 1. zprávy počasí

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.

zdroj: Prima TV





Reklama




Vybrané články