Quantcast

Fashion TV a Mezzo TV v paketu Digi TV

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Fashion TV a Mezzo TV v paketu Digi TV

Multiregionální satelitní platforma Digi TV byla dnes obohacena o dva placené francouzské kanály - kanál pro příznivce klasické hudby Mezzo TV a obdivovatele módních trendů Fashion TV.

Mezzo TV je program věnovaný klasické hudbě a jazzu.

Kanál Mezzo TV se v současné době vysílá pro více než 11 miliónů domácností ve 37 zemích (Albánie, Rakousko, Belgie, Bělorusko, Bulharsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Francie, Finsko, Německo, Gruzie, Řecko, Maďarsko, Izrael, Kazachstán, Litva, Lotyšsko, Libanon, Makedonie, Moldávie, Malta, Norsko, Nizozemí, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Srbsko, Turecko a Ukrajina).

Majoritu (60%) v kanálu Mezzo TV drží Lagardére. Zbývající akcie kontroluje France Télévision.

Fashion TV vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu relace věnované módě, kráse a životnímu stylu. Stanice byla založena v roce 1997 a dnes je jedním ze 4 nejčastěji distribuovaných kanálů na světě. Kanál Fashion TV se stal rychle úspěšným v segmentu digitálních kanálů a dnes se program vysílá v různých mutacích po celém světě (Fashion TV Russia + Eastern Europe, Fashion TV Türkey, Fashion TV Arabiya, Fashion TV Pakistan atp.).

Mezzo TV a Fashion TV vysílají v rámci paketu Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (1°W), na kmitočtu 12,563 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4 v kódu Nagravision 2 CAS 6. Mezzo TV je na parametrech - service ID 3160, video PID 649, audio PID 883, Fashion TV je na identifikátorech - service ID 3310, video PID 4014, audio PID 898.

Kanály Mezzo TV a Fashion TV jsou součástí české i slovenské nabídky Digi TV.





Reklama




Vybrané články