Quantcast

Tele Columbus si vybral NDS Videoguard

| Martin Vyleťal | tisk

Kódovací systém Videoguard společnosti NDS si vybrala německá společnost Tele Columbus Group, třetí největší kabelový operátor v zemi, pro zajištění podmíněného přístupu k plánované platformě, která vznikne ve spolupráci s francouzským satelitním operátorem Eutelsat. Tele Columbus bude u nové platformy využívat simulcrypt, takže stávající abonenti si nebudou muset měnit ani pořizovat nové set top boxy. Tele Columbus Group dodává služby 3,7 miliónům německých domácností.

Nová digitální platforma Tele Columbus ve spolupráci s Eutelsatem se bude vysílat z orbitální pozice 9°E, kde je umístěn satelit Eurobird 9. Platforma umožňuje Tele Columbus v budoucnu spustit další služby jako DVR (digital video recorders), PPV (pay-per-view), VOD (video on demand) a mnoho dalších služeb s přidanou hodnotou.

Kódovací systém Videoguard je aktivně nasazen v 82,7 miliónech set top boxů po celém světě. Přes 76,4 mil. receiverů na světě využívá NDS middleware, více než 10,4 miliónu je digitálních video rekordérů s NDS technologií.

Kódovací systém Videoguard využívají v Evropě mj. satelitní platformy Sky Digital (Velké Británie + Irsko), Sky Italia (Itálie), Viasat (Skandinávie + Pobaltí), Viasat Ukraine (Ukrajina), Boom TV a Dolce (Rumunsko) a řada dalších operátorů.





Reklama




Vybrané články