Quantcast

Jetix uvádí evropský fotbalový turnaj

| redakce | tisk

Jetix Europe oficiálně oznámil, že zve děti z vybraných Evropských zemí, aby se zúčastnily speciálního online fotbalového turnaje, který se uskuteční tento rok v létě.

Euro Galactik Turnaj, který bude zahájen spolu s Euro 2008 a v souvislosti s uvedením druhé série akčního seriálu Galactik Football, bude probíhat v 17 zemích Evropy ve dnech 16.května až 30.června 2008. (seznam zemí účastnících se tohoto projektu v poznámce redaktorům)

Turnaj je sestaven z 9 dovednostních her, které byly speciálně vyvinuty společností Jetix? Digital Media Group. Děti získají body pro svou zemi hraním těchto online her, kterými jsou například střelba penalt, driblování a brankářské testy.

Ligová tabulka bude pravidelně aktualizována a publikována online a na Jetix televizních kanálech. Důraz bude kladen na motivaci soutěžících dětí s cílem získat co nejvyšší počet bodů pro svou zemi a tím dokázat, že právě jejich země je ve fotbale nejlepší v Evropě.

V neposlední řadě bude mít každá země vlastní národní ligovou tabulku, kde budou děti své výkony moci sledovat jak z pohledu své země, tak i mezinárodně a ti nejlepší budou ohodnoceni věcnými cenami. Nejúspěšnější soutěžící z každé země bude zařazen do finálového slosování o hlavní výhru, kterou je 5denní pobyt v prestižním fotbalovém kempu Euro Soccer Camp v Marbelle. Pro tyto výherce a jejich místní nebo školní fotbalový tým zde bude připraven výcvik fotbalových dovedností, který z nich může do budoucna učinit Evropské fotbalové hvězdy.

Turnaj bude hlavní akcí Jetix fotbalového měsíce ve kterém na televizi Jetix poběží mnoho soutěží a programů spojených s fotbalem včetně Galactik Football.





Reklama




Vybrané články