Quantcast

Časopis TELE-Satellite i v češtině

| redakce | tisk

Časopis TELE-satellite & Broadband je nyní dostupný v tištěné verzi v ČR za 120,- Kč vč DPH (přílohou každého vydání je aktuální CD se SW SatCoDX), ale i v české mutaci a to ve formě elektronické.

Obojí lze získat na stránkách www.sat-servis.cz , kde naleznete i bližší informace. Česká i tištěná verze vychází každé dva měsíce, mutace v rodném jazyce je vždy zdarma ke stažení a nabízí přes 120 stran nabitých aktuálními informacemi ze světa satelitní techniky.

Magazín je "ob-měsíčník", vychází periodicky každé dva měsíce. Vydání všech jazykových mutací se kryje s výtiskem, zpravidla k prvnímu dni daného měsíce. Aktuální číslo, které k dispozici jak tištěné v originále, tak ke stažení v ČJ, je datováno na rozpětí duben-květen 2008. Najdete v něm recenze několika zajímavých zařízení pro příjem satelitního signálu, informace o vybraných distributorech a producentech v oblasti a hlavně velký test, který přináší TELE-satelit jako první na světě, LNB konvertoru s optickým vláknem namísto klasického koaxiálního kabelu.

Magazín v ČJ vychází od dubna letošního roku a postupem času možná dojde i na zvažované papírové vydání.





Reklama




Vybrané články