Quantcast

Odstartoval nový dětský FTA kanál Kix!

| redakce | tisk

V pondělí 19. května 2008 zahájil vysílání nový britský dětský kanál pod názvem Kix! Stanice vysílá volně, nezakódovaně prostřednictvím satelitní platformy Sky Digital na satelitu Eurobird 1 (28,5°E).

Kanál Kix! je určen chlapcům ve věku od 8 do 15 let s nabídnou akčních seriálů, hudby a extrémních sportů (skateboarding, surfing či motokros). Ve vysílání bude mít svůj prostor i hudba vybraná pro tuto věkovou skupinu.

Stanice Kix! vysílá na původní pozici POP! +1, která se zahájením nové stanice ukončila vysílání. Program se vysílá prostřednictvím družice Eurobird 1 (28,5°E), na frekvenci 11,642 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 2/3, video PID 2330, audio PID 2331. Majitelé Sky boxů (dotované přijímače Sky Digital) najdou program na kanálové předvolbě číslo 627.

Odstartoval nový dětský FTA kanál Kix!
▲ Odstartoval nový dětský FTA kanál Kix!

Kix! je nový projekt společnosti CSC Media Group, která má ve svém portfolio obdobnou stanici pro děvčata - Pop Girl!, dále dětskou stanici Pop!, pro nejmenší Tiny pop (jako jediná z dětských kanálů má i verzi s hodinovým časovým posunem), pro fanoušky anime žánru Anime Central (vysílá v noci), pro filmové příznivce True Movies a True Movies 2, dále hudební televize různých žánrů Chart Show TV, Scuzz, Flaunt, Bliss, The Vault, NME, Flava (kanály Bliss a Flaunt mají i verzi s hodinovým časovým posunem). Všechny programy této mediální skupiny se vysílají nekódovaně.





Reklama




Vybrané články